Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA IURISPRUDENTIA - Ediţia nr.1 din 2002  
         
  Articol:   RECENZII - CURTEA DE APEL CLUJ, BULETINUL JURISPRUDENŢEI, CULEGERE DE PRACTICĂ JUDICIARĂ, 2000, VOLUMUL I, ED. LUMINA LEX, BUCUREŞTI, 2001, CURTEA DE APEL CLUJ, BULETINUL JURISPRUDENŢEI, CULEGERE DE PRACTICĂ JUDICIARĂ, 2000, VOLUMUL II, EDITURA LUMINA LEX, BUCUREŞTI, 2001 (448 P. + 304 P.).

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  Semnalăm apariţia Buletinului Jurisprudenţei, care conţine o culegere de practică judiciară pe anul 2000 a Curţii de Apel Cluj, în două volume, în excelente condiţii grafice, fiind cartonată. Volumul I cuprinde decizii referitoare la dreptul civil şi dreptul procesual civil, iar volumul II cuprinde decizii referitoare la dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul administrativ, dreptul comercial, dreptul penal şi dreptul procesual penal; ambele volume au indici de materii, indici grupaţi pe fiecare materie în parte.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă