Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EPHEMERIDES - Ediţia nr.1 din 2012  
         
  Articol:   RECENZIE - AL X-LEA SIMPOZION NAŢIONAL DE JURNALISM, CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ CENZURA ÎN ROMÂNIA – IERI ŞI AZI, CLUJ-NAPOCA, 28-29 OCTOMBRIE 2011.

Autori:  ILIE RAD.
 
       
         
  Rezumat:  Departamentul de Jurnalism al Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca a organizat, în perioada 28-29 octombrie 2011, cel de-al X-lea Simpozion naţional de jurnalism, cu participare internatională, cu tema „Cenzura în România – ieri şi azi”. Simpozionul, având şi un caracter jubiliar, a fost deschis de conferinţa Doamnei Ana Blandiana, De la cenzura ca formă de libertate, la libertatea ca formă de cenzură. Cu această ocazie, s-au lansat, în plen, cărţile: Ana Blandiana, Cele patru anotimpuri / Proiecte de trecut. Prefaţă de Vitalie Ciobanu. Postfaţă de Ana Blandiana, Editura Art, Bucureşti, 2011 (a prezentat: prof. univ. dr. Ion Pop; Ana Blandiana, Patria mea A4, Editura Humanitas, Bucureşti, 2010 (a prezentat: dr. Irina Petraş).  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă