AMBIENTUM BIOETHICA BIOLOGIA CHEMIA DIGITALIA DRAMATICA EDUCATIO ARTIS GYMNAST. ENGINEERING EPHEMERIDES EUROPAEA GEOGRAPHIA GEOLOGIA HISTORIA HISTORIA ARTIUM INFORMATICA IURISPRUDENTIA MATHEMATICA MUSICA NEGOTIA OECONOMICA PHILOLOGIA PHILOSOPHIA PHYSICA POLITICA PSYCHOLOGIA-PAEDAGOGIA SOCIOLOGIA THEOLOGIA CATHOLICA THEOLOGIA CATHOLICA LATIN THEOLOGIA GR.-CATH. VARAD THEOLOGIA ORTHODOXA THEOLOGIA REF. TRANSYLVAN
|
|||||||
Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului. |
|||||||
STUDIA EDUCATIO%20ARTIS%20GYMNASTICAE - Ediţia nr.1 din 2005 | |||||||
Articol: |
OBIECTIVELE ALIMENTAŢIEI SĂNĂTOASE, RECOMANDĂRILE ŞI GHIDURILE NUTRIŢIONALE NECESARE ATINGERII ACESTORA. Autori: ELENA ZAMORA, RAREȘ-DUMITRU CIOCOI-POP. |
||||||
Rezumat: The objectives of healthy nourishment, the recommendations and nutritional guides in obtaining them. Healthy nourishment is the one which is adapted and balanced from energetic and nutritional point of view taking in the account the pluri determined individual variations. The objectives of a healthy noursishment are linked with the general state of health of the population. In reaching those objectives it is needed to respect the nourishing recommendations and guides, which establish limits of those recomenndation and even levels for physical activity, for an optimum weight. | |||||||