Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA CHEMIA - Ediţia nr.4 din 2011  
         
  Articol:   DEGRADAREA CINETICII DE ANTOCIANI DIN EXTRACTUL ETANOLIC BRUT DE VIŞINE / DEGRADATION KINETICS OF ANTHOCYANINS FROM CRUDE ETHANOLIC EXTRACT FROM SOUR CHERRIES.

Autori:  BIANCA MOLDOVAN, LUMINIŢA DAVID.
 
       
         
  Rezumat:  

Storage stability of anthocyanins in ethanolic extract from dried sour cherry (Prunus cerasus L.) fruits was studied. Total anthocyanins content was determined using the pH differential method. Results indicate that the storage degradation of anthocyanins followed first-order reaction kinetics.

Keywords: sour cherry extract, anthocyanins, degradation kinetics

 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă