![]()
AMBIENTUM BIOETHICA BIOLOGIA CHEMIA DIGITALIA DRAMATICA EDUCATIO ARTIS GYMNAST. ENGINEERING EPHEMERIDES EUROPAEA GEOGRAPHIA GEOLOGIA HISTORIA HISTORIA ARTIUM INFORMATICA IURISPRUDENTIA MATHEMATICA MUSICA NEGOTIA OECONOMICA PHILOLOGIA PHILOSOPHIA PHYSICA POLITICA PSYCHOLOGIA-PAEDAGOGIA SOCIOLOGIA THEOLOGIA CATHOLICA THEOLOGIA CATHOLICA LATIN THEOLOGIA GR.-CATH. VARAD THEOLOGIA ORTHODOXA THEOLOGIA REF. TRANSYLVAN
|
|||||||
Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului. |
|||||||
STUDIA CHEMIA - Ediţia nr.4 din 2011 | |||||||
Articol: |
DEGRADAREA CINETICII DE ANTOCIANI DIN EXTRACTUL ETANOLIC BRUT DE VIŞINE / DEGRADATION KINETICS OF ANTHOCYANINS FROM CRUDE ETHANOLIC EXTRACT FROM SOUR CHERRIES. Autori: BIANCA MOLDOVAN, LUMINIŢA DAVID. |
||||||
Rezumat: Storage stability of anthocyanins in ethanolic extract from dried sour cherry (Prunus cerasus L.) fruits was studied. Total anthocyanins content was determined using the pH differential method. Results indicate that the storage degradation of anthocyanins followed first-order reaction kinetics. Keywords: sour cherry extract, anthocyanins, degradation kinetics |
|||||||
![]() |
|||||||