AMBIENTUM BIOETHICA BIOLOGIA CHEMIA DIGITALIA DRAMATICA EDUCATIO ARTIS GYMNAST. ENGINEERING EPHEMERIDES EUROPAEA GEOGRAPHIA GEOLOGIA HISTORIA HISTORIA ARTIUM INFORMATICA IURISPRUDENTIA MATHEMATICA MUSICA NEGOTIA OECONOMICA PHILOLOGIA PHILOSOPHIA PHYSICA POLITICA PSYCHOLOGIA-PAEDAGOGIA SOCIOLOGIA THEOLOGIA CATHOLICA THEOLOGIA CATHOLICA LATIN THEOLOGIA GR.-CATH. VARAD THEOLOGIA ORTHODOXA THEOLOGIA REF. TRANSYLVAN
|
|||||||
Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului. |
|||||||
STUDIA CHEMIA - Ediţia nr.2 din 2016 | |||||||
Articol: |
DETECTION OF OCHRATOXIN A IN INSTANT COFFEE BY UPLC-MS/MS. Autori: . |
||||||
Rezumat:
A rapid, accurate and economic procedure has been applied to extract and analyze trace level of ochratoxin A (OTA) in instant coffee. The OTA was extracted and cleaned-up by methanol extraction followed by retention on IRA-400 anion exchanger and quantified by Ultra Performance Liquid Chromatography (UPLC) with MS/MS detection. Under optimum conditions, the detection limit (S/N = 3) was 0.05 ng/g and recoveries of OTA at spiking levels of 5, 10, and 20 ng/mL, were 82.67 ± 8.05%, 96.87 ± 4.63%, and 98.25 ± 4.46% respectively. Keywords: ochratoxin A; mycotoxin; instant coffee; contamination; UPLC-MS.
|
|||||||