Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA CHEMIA - Ediţia nr.2 din 2013  
         
  Articol:   THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF TEA INFUSIONS TESTED BY MEANS OF BRIGGS-RAUSCHER OSCILLATORY REACTION.

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:   The antioxidant capacity of tea extracts was determined by means of Briggs-Rauscher oscillating system in batch conditions. This method consists in the measurement of the inhibition time caused by the addition of tea extract to the oscillating system. The inhibition time vs. the concentration of tea extract shows linear dependence. 

Keywords: Briggs-Rauscher oscillating reaction, inhibitory effect, analytical method, tea extract
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă