Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA BIOETHICA - Ediţia nr.2 din 2011  
         
  Articol:   RECENZIE - ANA SMITH ILTIS ŞI MARK J. CHERRY (EDITORI), LA TEMELIILE BIOETICII CREŞTINE. ESEURI CRITICE ASUPRA GÂNDIRII LUI H. TRISTRAM ENGELHARDT JR., EDIT. RENAŞTEREA, CLUJ-NAPOCA, 2001, 402 PP..

Autori:  CEZAR LOGIN.
 
       
         
  Rezumat:  Semnalăm cititorului român o nouă apariţie editorială importantă în colecţia Bioetica, la Editura Renaşterea din Cluj: La temeliile bioeticii creştine. Eseuri critice asupra gândirii lui H. Tristram Engelhardt jr. Nu este un volum scris de celebrul profesor şi nu este nici un volum despre el, ci cuprinde o serie de eseuri critice asupra operei şi a activităţii lui H. T. Engelhardt jr. Volumul a fost lansat în luna septembrie 2011 în prezenţa Profesorului Engelhardt, a Pr. Iulian Aniţei, directorul Centrului pentru Cultură, Etică şi Mediu din Texas, SUA, a Pr. Prof. Dr. Ioan Chirilă, decanul Facultăţii de Teologie şi a altor personalităţi din domeniu.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă